Werkwijze

Werk-Maat werkt niet met een vast ‘type’ hond. Ieder mens is tenslotte uniek, maar dit geldt ook voor iedere hond. Wat wilt u dat uw hond u kan bieden en wat kan u zelf de hond bieden? Er moet in alle opzichten een match tussen u en de hond zijn. Het is tenslotte een maatje voor het leven. Als u een hond wilt gaan aanschaffen kan Werk-Maat helpen om het juiste ras met zijn specifieke eigenschappen, de juiste pup/hond wat betreft karakter en of het wel een ‘stabiele’ hond is die graag wil werken, uit te zoeken. Zowel fysiek als mentaal moet de hond geschikt zijn. Ook wanneer u al een hond heeft kan ik u helpen om te beoordelen wat voor u en uw hond haalbare doelen zijn.

De begeleiding zal voornamelijk bij u thuis en in uw directe omgeving plaatsvinden en zal gericht zijn op uw specifieke behoeften en wensen. In eerste instantie zal de begeleiding wekelijks plaatsvinden en dit zal geleidelijk afgebouwd gaan worden. Ook hiervoor geldt dat dit in onderling overleg zal gaan gebeuren, afgestemd op uw specifieke situatie en wensen en ook hier houdt Werk-Maat rekening met wat u wilt en nodig heeft om uw uiteindelijke doel te bereiken.

Er vindt altijd eerst een intakegesprek plaats. Hiervoor bereken ik € 75,00. Voor reiskosten bereken ik € 0,19 per kilometer, Na het intakegesprek zal u een voorstel/offerte van Werk-Maat ontvangen voor het gehele begeleidingstraject.

Werk-Maat                 Carla Hengst-Bisdom      Concerttlaan 26         8265RD Kampen     T. 06-16171313       K.v.K. 08182639        BTWnr: 168831740B02